TOKAT / MERKEZ - Tokat Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Ock

ÖĞRENCİLER, KANTİN ÇALIŞANLARI, YARDIMCI PERSONEL VE SERVİS ŞÖFÖRLERİNE YÖNELİK ÖFKE KONTROLÜ VE STRES YÖNETİMİ SEMİNERLERİ

ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERE YÖNELİK SEMİNER ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR...

Ara

"Okulum Temiz Sertifikasyon Hazırlıkları" ile birlikte okullar için uygulanması gereken hijyen kuralları belirlendi.Bu kurallar doğrultusunda kurumumuz da gerekli önlemleri almaya devam ediyor.

Pandemi sürecinde kurumumuz acil olmadıkça ziyaretçi kabulü

almamaktadır.Gelen ziyaretçi ve velilerimizden ise ziyaretçi ve velilerimiz için ayrı ayrı oluşturulan bilgilendirme ve taahhütname formunu uygulayıp HES kodunu almaktadır. Bu uygulamalar sırasında gelen herkesin ateşi ölçülmekte ve herkesin dezenfektan kullanması sağlanmaktadır.

Kurumumuza gelen ziyaretçi ve velilerimizin  kurum içinde uyması gereken kural

ve tedbirler için görsel yönergeler kullanılmıştır.Ayrıca kurumumuzun girişinde bu yönergelerinaçıklamaları ve kurumumuzda uygulanan temizlik ve hijyen kurallarının açıklamalarıyla ilgili bilgilendirme panosu hazırlanmıştır.

Her odaya temizlik çizelgeleri eklenmiş ve ortak kullanım alanlarındaki

materyallerin dezenfekte edilmesi ile ilgili hatırlatıcı yazılar hazırlanmıştır.

Pandemi sürecinde odalarda bulunabilecek kişi sayısı belirlenmiş, personel ve

ziyaretçilerimizin bu kurala uyması için odaların kapılarına asılmıştır.

Unutmayalım ki bu süreci atlatmak için yapmamız gereken mesafeye,temizlik ve hijyen kurallarına uymak.

Ara